Nagelstudio

Sinds 1989 ben ik in het bezit van mijn diploma nagelstyling. Inmiddels heb ik dus al heel wat jaren ervaring op gedaan op het gebied van nagelstyling. Dit is het werk waar ik ooit mee ben begonnen voor mijzelf. Ik was toen “Nagel Studio Truus”.

Ik doe dit werk met heel veel liefde en plezier en heb dit dan ook ondergebracht in mijn eigen praktijk van Piemano.

Wat doe ik allemaal in mijn nagel studio? Hieronder vind je een overzicht:

 

1. Kunstnagels

Dit is een vorm van nagelverlenging. Dit gebeurd door het aanbrengen van een kunststof nageltips. Deze worden op de eigen nagels geplakt, waarna ze op lengte worden gevijld en vlak gemaakt. Daarna ga ik een laagje acryl aanbrengen, dit kan in twee kleuren. Het randje wordt meestal met wit gedaan maar kan ook in diverse andere kleuren.

Daarna worden de nagels weer gepolijst en netjes afgewerkt met een blanke nagellak. Uiteraard kun je ook hier kiezen voor een gekleurde nagellak.

Dit is leuke 'tip' voor bijzondere gelegenheden!

 

2. Verstevigen van de eigen nagels

Dit kan door het aanbrengen van een laagje acryl, uiteraard mogelijk in diverse kleuren.

 

3. Manicuren

Manicuren Is het verzorgen van de natuurlijke nagels, nagelriemen en de handen. Hierbij maak je zelf de keuze of je de nagels wel of niet gelakt wilt hebben.

 

4. Nageldecoraties

Dit is het aanbrengen van versieringen, zoals steentjes, stickertjes, piercings en zelfs het schilderen met nagellak!
Dit is leuke 'tip' voor bijzondere gelegenheden!

 

5. French Nail

Bij "French Nail" worden er verschillende laagjes gel aangebracht in twee kleuren dit is heel mooi in de zomer. Uw nagels zien er weer heel mooi en verzorgd uit en het blijft gedurende een lange tijd netjes uitzien.

 

visitor counter