Wie ben ik?

Hallo, ik zal mij even voorstellen.

Piemano Deurne, Truus Venner

Mijn naam is Truus Venner.

Ik ben van middelbare leeftijd en ben geboren in juni 1960.
Ik woon op Kraanvogel 11 in Deurne (Heiakker).

Omdat ik altijd al een beroep in uiterlijke verzorging wilde, heb ik in juni 1989 mijn diploma behaald voor nagelstyliste. Ik vond dit zo leuk om te doen, dat ik na een aantal jaren een opleiding ben gaan volgen voor pedicure.

Ik heb mij hierna verder gespecialiseerd en heb ook de aantekening voor "voetverzorging bij diabetisch" en "voetverzorging bij reuma" behaald.

Verder heb ik ook nog een aantal specialisaties behaald zoals: "beugel en antidruktechniek", en "Schimmeldiagnostiek".

Daar ik mijn werk als pedicure met veel plezier doe en er toch elke keer weer nieuwe technieken komen, ben ik in 2018 weer verder gaan leren en heb in januari 2019 dan ook mijn diploma medisch pedicure gehaald.

 

Hoe is de naam Piemano ontstaan?

Simpel gezegd moest ik een bedrijfsnaam verzinnen. Omdat ik helmaal verliefd ben op Mexico en daar vaak op vakantie ben geweest heb ik daar eens gevraagd wat de vertaling is voor de woorden: "voet" en "hand". PIE is voet en MANO is hand dus vandaar. PIEMANO voor voet- en handverzorging.

Wil je meer informatie over mijn werkzaamheden, of wil je een afspraak maken voor een behandeling, dan kun je via deze weg altijd contact met me opnemen.

 

Groetjes,

Truus Venner

visitor counter